Laden...

loader
X
X
Stickers JL-Design

Zandstraalfolie bestellen?

Zandstraalfolie, de korte uitleg.

De zandstraalfolie van JL-Design is een matte, lichtdoorlatende raamfolie met een zeer fijne structuur, alsof het echt gezandstraald is. Een folie met een zandstraaleffect dus.

Zandstraalfolie wordt zowel bij zakelijke als particuliere klanten toegepast, dit voornamelijk om de privacy te garanderen, maar ook als glasdecoratie creëer je met zandstraalfolie een moderne, strakke afwerking.
De folie is uitermate geschikt voor professionele toepassingen met een lange levensduur.
Geïnteresseerd? lees dan verder hieronder.

Zandstraalfolie voor bedrijven

Bij zakelijke toepassingen wordt vooral gedacht aan het inkijk werend maken van ramen en glaswanden van vergaderzalen, kantoren en burelen. De zandstraalfolie, ook gekend als privacyfolie of etched glass raamfolie, wordt ook vaak toegepast in wachtruimtes van dokterspraktijken en advocatenkantoren.

Bij bedrijven plaatsen wij ook zandstraalfolie waar het logo of de bedrijfsnaam uitgesneden is, of wat dacht je van een zandstraalfolie met jouw slogan uitgesneden.
Het is uiteraard ook mogelijk om een zandstraalfolie aan de binnenzijde van het venster te kleven om dan aan de buitenzijde het logo te kleven in de kleuren van jouw bedrijf.
Voor een ontwerp op maat, stuur jouw wensen via e-mail.

Zandstraalfolie voor privétoepassingen

Bij particuliere klanten is een verhoogde privacy met behoud van licht, of een anti inkijk voor een raam van de badkamer, een reden om voor zandstraalfolie te kiezen. Ook als onderhoudsvriendelijk alternatief voor gordijnen speelt de keuze voor zandstraalfolie een grote rol.
Een zandstraal folie op een glazen voordeur of een raam naast de deur met in het groot jullie huisnummer uitgesneden, of een zandstraalfolie met jullie naam uitgesneden zijn slecht enkele van de andere ideeën voor gebruik van zandstraalfolie.

Plaatsen van zandstraalfolie of laten plaatsen?

Je kan kiezen voor een professionele plaatsing door ons, met een minimale levensduur van 7 jaar, of je kan de raamfolie plaatsen met behulp van onze plakinstructies.
Indien je ervoor kiest om de zandstraalfolie zelf te plaatsen, raden wij aan om de zandstraalfolie nat te kleven. Dit geeft de mogelijkheid om de zandstraalfolie te verschuiven en vergemakkelijkt de plaatsing van de zandstraalfolie zonder luchtbellen.
Wij kunnen jouw zandstraalfolie plaatsen in de omgeving van Dentergem, Waregem, Zulte of in een straal van 25 km.
Wil je de zandstraalfolie later terug verwijderen? Dat kan door de folie te verwarmen met bijvoorbeeld een haardroger of stomer. De lijm komt hierdoor zacht waardoor je de folie gemakkelijker kan verwijderen.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via info@jl-design.be of via 0496 43 01 76