Laden...

loader
X
jl-design.be

Eigendomsrechten op logo's/Beeldmerken.

De website en database van Stickers JL-Design bevat logo's, beeldmerken en/of afbeeldingen, welke allen eigendom zijn van hun respectievelijke eigenaren. Deze logo's, beeldmerken en/of afbeeldingen geven een beeld van wat er zoal door Stickers JL-Design geleverd zou kunnen worden, indien daar om gevraagd wordt.

Stickers JL-Design heeft deze logo's, beeldmerken en/of afbeeldingen nooit op voorraad.
Er wordt pas gestart met de productie op het moment van de verkoop. Ieder order wordt speciaal op verzoek van de klant geproduceerd.

Stickers JL-Design gaat er vanuit dat eenieder die dergelijke logo's, beeldmerken en/of afbeeldingen bestelt er zelf eigenaar van is, of uitdrukkelijke toestemming heeft van de respectievelijke eigenaar.
Dit is voor Stickers JL-Design niet te controleren. Daarom ligt de verantwoording van het gebruik van dergelijke logo's, beeldmerken en/of afbeeldingen volledig bij de klant.

Rekening houdend met het beleid van ieder bedrijf, is het maken van stickers voor enthousiaste eindgebruikers, meestal totaal geen probleem.

Bent u de eigenaar van een door ons afgebeeld logo, beeldmerk of afbeelding en wenst u dat dit verdwijnt, stuur ons dan even een mailtje en wij zullen het betreffende logo of beeldmerk meteen verwijderen van onze website.