Laden...

loader

Ga verder als:


Prijzen excl. Btw


Prijzen incl. Btw

X
X

Eigendomsrechten op logo's/Beeldmerken.

De website en database van Stickers JL-Design bevat logo's, beeldmerken en/of afbeeldingen, welke allen eigendom zijn van hun respectievelijke eigenaren. Deze logo's, beeldmerken en/of afbeeldingen geven een beeld van wat er zoal door Stickers JL-Design geleverd zou kunnen worden, indien daar om gevraagd wordt.

Stickers JL-Design heeft deze logo's, beeldmerken en/of afbeeldingen nooit op voorraad.
Er wordt pas gestart met de productie op het moment van de verkoop. Ieder order wordt speciaal op verzoek van de klant geproduceerd.

Stickers JL-Design gaat er vanuit dat eenieder die dergelijke logo's, beeldmerken en/of afbeeldingen bestelt er zelf eigenaar van is, of uitdrukkelijke toestemming heeft van de respectievelijke eigenaar.
Dit is voor Stickers JL-Design niet te controleren. Daarom ligt de verantwoording van het gebruik van dergelijke logo's, beeldmerken en/of afbeeldingen volledig bij de klant.

Rekening houdend met het beleid van ieder bedrijf, is het maken van stickers voor enthousiaste eindgebruikers, meestal totaal geen probleem.

Ben je de eigenaar van een door ons afgebeeld logo, beeldmerk of afbeelding en wens je dat dit verdwijnt, stuur ons dan even een mailtje en wij zullen het betreffende logo of beeldmerk meteen verwijderen van onze website.