Laden...

loader
X
X
Stickers JL-Design
Hoogwaardige bestickering
Eigen productie
Personaliseerbaar

Muurstickers kopen

Muurstickers nemen toe in populariteit. Wij van JL-Design begrijpen wel waarom. Het is een ontzettend leuke manier om een kamer of andere ruimte in het huis persoonlijk te maken. Is jouw kind gek van een bepaalde sport, zoals voetbal, turnen of judo? Bestel de sticker van de favoriete sport in onze webshop. Daarnaast is het mogelijk om een persoonlijke boodschap erbij te maken. Denk hierbij aan de voornaam, een kampioenstitel in een bepaald jaar of een naam van de club. Bij JL-Design kun je alle soorten muurstickers kopen. Het is net even iets originelers dan alleen verf of behang.

Benieuwd naar al onze muurstickers

Muurstickers kopen bij een specialist

Lijkt het je leuk om muurstickers te bestellen? Wij leveren veel verschillende soorten, kleuren en maten. Als je de muursticker thuis ontvangt, is het eenvoudig om deze aan te brengen. De muursticker met eigen tekst is volledig gesneden. Verder vind je geen transparante of witte folie rond de sticker, die je nog moet verwijderen. De stickers zijn namelijk voorzien van een overdraagtape. Je hoeft niet alle letters apart te kleven. De tekst komt dus mooi uitgelijnd op de muur terecht. De muursticker past niet alleen op de muur. Je kunt hem eigenlijk op elke gladde ondergrond kleven. Denk hierbij aan kasten, deuren en ramen. Het is wel belangrijk dat je de stickers in een binnenruimte kleeft. De muurtattoo is niet bestemd voor buitengebruik.

Muurstickers kopen Muurstickers kopen

Waarom muurstickers kopen bij ons?

Bij ons kun je muurstickers kopen die eruitzien alsof ze professioneel op de muur zijn geschilderd. Je kunt bijvoorbeeld jouw muurtekst, naam of bedrijfslogo extra in het licht zetten met een spot, zonder dat je last hebt van weerkaatsing. Door een sticker te plakken, vallen bovendien kleine oneffenheden in de muur niet op. Een ander populair product van ons is de muursticker in sjabloonfolie. Het sjabloon kleef je op de muur en is maar één keer bruikbaar. Wacht dus niet langer met het bestellen van muurstickers!

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Online muurstickers bestellen gaat heel eenvoudig

Wil je muurstickers bestellen bij JL-Design? Surf naar onze webshop en volg de stappen in het menu. Kies de uitlijning, de kleur, het lettertype en de afmeting naar keuze. Voor geprinte producten is de levertijd twee tot zeven werkdagen. Bezorging is gratis bij een bedrag van 35 euro. Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier in, stuur een e-mail naar info@jl-design.be of bel naar 0032496430176. Anderen bekeken ook: Winkelstickers | Muurstickers eigen tekst