Laden...

loader
X
X
Stickers JL-Design
Hoogwaardige bestickering
Eigen productie
Personaliseerbaar

Muurstickers kopen

Wil je muurstickers kopen? Dat is een goed idee, zeker wanneer je beslist om je muurstickers te bestellen bij een specialist als JL-Design, uit Wakken, nabij Waregem. Deze soort stickers neemt alsmaar toe in populariteit. Het is een ontzettend leuke manier om een kamer of andere ruimte in het huis persoonlijk te maken. Ontdek wat voor muurstickers je bij ons kunt bestellen.

Benieuwd naar al onze muurstickers

Welke muurstickers kan je kopen bij ons?

Lijkt het je leuk om muurstickers te bestellen? Wij leveren veel verschillende soorten, kleuren en maten. Is jouw kind gek van een bepaalde sport, zoals voetbal, turnen of judo? Bestel de sticker van de favoriete sport in onze webshop. Wil je reclame maken voor je winkel? Dan kan je winkelstickers bestellen bij ons. Daarnaast kan je ook muurstickers met tekst op bij ons kopen. Denk bijvoorbeeld aan de voornaam, een kampioentitel in een bepaald jaar of een naam van de club. Een ander populair product van ons is de muursticker in sjabloonfolie. Het sjabloon kleef je op de muur en is maar één keer bruikbaar.

Muurstickers kopen Muurstickers kopen

Waarom muurstickers kopen bij ons?

Bij ons kun je muurstickers kopen die eruitzien alsof ze professioneel op de muur zijn geschilderd. Je kunt bijvoorbeeld jouw muurtekst, naam of bedrijfslogo extra in het licht zetten met een spot, zonder dat je last hebt van weerkaatsing. Door een sticker te plakken, vallen bovendien kleine oneffenheden in de muur niet op. Als je de muursticker thuis ontvangt, is het eenvoudig om deze aan te brengen. De muursticker met eigen tekst is volledig gesneden. Verder vind je geen transparante of witte folie rond de sticker, die je nog moet verwijderen. De stickers zijn namelijk voorzien van een overdraagtape. Je hoeft niet alle letters apart te kleven. De tekst komt dus mooi uitgelijnd op de muur terecht. De muursticker past niet alleen op de muur, maar op elke gladde ondergrond. Denk hierbij aan kasten, deuren en ramen. Het is wel belangrijk dat je de stickers in een binnenruimte kleeft. De muurtattoo is niet bestemd voor buitengebruik.  Wacht dus niet langer met het bestellen van muurstickers!

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Online muurstickers bestellen gaat heel eenvoudig

Wil je muurstickers bestellen bij JL-Design? Surf naar onze webshop en volg de stappen in het menu. Kies de uitlijning, de kleur, het lettertype en de afmeting naar keuze. Voor geprinte producten is de levertijd twee tot zeven werkdagen. Bezorging is gratis bij een bedrag van 35 euro. Heb je vragen of opmerkingen over het kopen van muurstickers? Vul dan het contactformulier in, stuur een e-mail naar info@jl-design.be of bel naar +32496430176.